RECENSIES:

Jan Kuijpers, directeur Kuijpers Bouw Heteren:

“ROB kenmerkt zich door een grote dosis inhoudelijke kennis op gebied van installatietechniek die hij combineert met een pragmatische blik op vraagstellingen. Rob van Os heeft Kuijpers Bouw Heteren deskundig bijgestaan bij de installatietechniek voor het gemeentehuis Overbetuwe en het eigen kantoor van Kuijpers Bouw Heteren. Met een kritische en integrale houding complexe vraagstukken aanpakken.”

Rob van der Borgh, directeur installatiebedrijf de Leeuw:

Wij zien ROB Installatieadvies als een partner en een verlengstuk van ons bedrijf. ROB is praktisch ingesteld en denkt in oplossingen. Als wij ROB inschakelen worden we ontlast en weten we dat het goed komt. Inmiddels heeft ROB ons geholpen met diverse projecten. Wij zullen zeker van ROB gebruik blijven maken.

Armand van Andel, Technisch directeur Megens Installaties:

Met plezier schrijf ik een recensie voor R.O.B. installatieadvies.

Inmiddels ken ik Rob ongeveer 7 jaar. Medio 2011 is Rob in dienst getreden bij ons bedrijf Megens Installaties, om daar mijn taken als hoofd van de technische afdeling over te nemen. Hij heeft daar ca. 5 jaar naar alle tevredenheid gewerkt. In die jaren heb ik hem leren kennen als een zeer serieuze, prettige en gedreven collega. Samenwerken, niet om de hete brei heen draaien, grote kennis van ons vakgebied en een collega waarop je kon vertrouwen. Zomaar een paar steekwoorden die Rob typeren. Je kwam nooit van de “koude kermis” thuis, als je het aan Rob vroeg, dan kwam het goed. Later bleek hij zijn bedrijfsnaam te verbinden met zijn persoonlijke instelling en levensstijl. Rob heeft nooit onder stoelen of banken gestoken wat zijn ambities waren. Door open te communiceren en duidelijkheid te geven kwam zijn vertrek eind 2015 niet als een verrassing, maar was daardoor niet minder voelbaar. Het zou Rob niet zijn geweest, als hij zijn afscheid niet al ruim voor de zomervakantie zou hebben aangekondigd. Duidelijkheid, maar geen rare verrassingen. We moesten natuurlijk op zoek naar opvolging, maar de tijd die daarvoor geboden moest worden, moest vooral realistisch zijn.

Vanaf 2016 is R.O.B. installatieadvies een feit en een succes. In een korte periode is de naamsbekendheid toch redelijk snel uitgebouwd en werkt het bedrijf voor een brede groep opdrachtgevers. Gelukkig ook met grote regelmaat voor Megens Installaties. Geregeld kunnen wij vertrouwen op de kennis en kunde van Rob. Zijn werkzaamheden voor onze organisatie zijn zeer divers. Zo werkt hij als kostendeskundige en aan technisch inhoudelijke vraagstukken bij aanbestedingstrajecten, maar ook voor de uitwerking van een verkregen opdracht van onze onderneming. Nauwkeurig wordt er aan de opdrachten gewerkt door Rob. Een ontwerp moet daarbij voldoen aan de eisen die zijn gesteld door onze klanten, technisch 100% in orde zijn en er moet een Optimaal evenwicht worden gezocht met het beschikbare budget. Een klus die je aan R.O.B. kunt over laten. Bij de start van het werk heeft Rob aan “de twee spreekwoordelijke” woorden genoeg. Daarna verdiept hij zich in de uitdaging. Op de juiste momenten worden doordachte opties voorgelegd, om daarna recht op het doel af te gaan. Daarbij gaat hij ook zeer integer te werk. Door de grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en door de aard van de werkzaamheden heeft Rob ook kennis van specifieke en bedrijfsgevoelige informatie. Geen probleem, hij gaat daar Betrouwbaar mee om. Ik realiseer me nu dat ik wel heel veel woorden gebruik om alleen maar te willen duiden dat Rob eerst zegt wat hij doet, en daarna doet wat hij heeft gezegd. Realistisch Optimaal en Betrouwbaar. Rob = R.O.B.!

Geert Megens, Commercieel manager Romijnders Service:

“ROB ondersteunt en verbreedt ons team op het gebied van energiebesparingsvraagstukken. Op basis van de vragen van onze klanten en medewerkers worden er maatwerk berekeningsmodellen gemaakt. De toegevoegde waarde van ROB is dat ze praktische en begrijpelijke rekenmodellen maken gestaafd met betrouwbare theorie. ROB brengt hiermee letterlijk de theorie en de praktijk samen. Wij zijn erg tevreden met onze samenwerking.”

ROB heeft ruime ervaring met de volgende softwarepakketten: