BOUWKUNDIG AANNEMERS:

Initiatiefase

Meedenken en zoeken naar passende oplossingen voor de werktuigbouwkundige installaties voor uw klanten.

Definitiefase

Vastleggen van de uitgangspunten/randvoorwaarden in een programma van eisen voor de werktuigbouwkundige installaties.

Ontwerpfase

Maken van schetsontwerpen, principeschema’s, energieberekeningen, simulatieberekeningen (grof) en het opstellen van kostenramingen, zodat u weet waar u aan toe bent en voldoende ruimte kunt reserveren.

Voorbereidingsfase

Maken van definitieve ontwerpen in 2D of 3D (tot op montagetekening niveau is mogelijk), principeschema’s, simulatieberekeningen/warmteverlies/koellast en het opstellen van een directiebegroting.

Realisatiefase

Aandragen van installateurs om het werk te realiseren. Controle/toetsen van de uitgevoerde werkzaamheden gedurende de realisatie.

Nazorgfase

Optimaliseren van de installaties in de praktijk.

Realistisch

ROB luistert naar uw wensen en zal met u overleggen om tot realistische uitgangspunten te komen voor de opdracht. Door samen te komen tot de juiste mix van tijdsbesteding, budget, kwaliteit en informatievoorziening legt ROB met u de basis voor een succesvol project.

Optimaal

Anders als andere adviseurs, werkt ROB ook voor installateurs, hierdoor ligt er uitvoeringskennis in de ontwerpen van ROB opgesloten. Verder maakt ROB niet alleen de ontwerpen, maar ook de 2-, of 3d tekeningen. Hierdoor worden communicatiefouten voorkomen en kan er snel en effectief gewerkt worden.

Betrouwbaar

ROB is sinds 2001 werkzaam als calculator/engineer/adviseur van werktuigbouwkundige installaties. Daarom staat ROB garant voor betrouwbare uitvoeringsstukken. Naast de opgeleverde stukken, zijn ook de afspraken met ROB betrouwbaar. Afspraak is afspraak.

Meer informatie nodig?

Wij staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze diensten.

Meer informatie nodig?

Wij staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze diensten.

ROB heeft ruime ervaring met de volgende softwarepakketten: