INSTALLATEURS:

ROB kan voor u het volgende verzorgen:

Programma van eisen

Het opstellen van het programma van eisen en het borgen van alle uitgangspunten voor de w-installaties, als u bijvoorbeeld ontwerpverantwoordelijkheid heeft of een UAV-GC contract dient uit te voeren.

Tekeningen (2D)

Het tekenen van de werktuigbouwkundige installatietekeningen, inclusief principeschema’s (in 2D).

Modellen (3D)

Het modelleren van de werktuigbouwkundige installatietekeningen, inclusief principeschema’s (in 3D).

Calculaties

Het begroten of ramen van uw calculatieaanvragen.

Vertaling van bestekken

Het uitwerken van een compleet project met een onderliggend bestek. Inclusief het ontwerp, tekeningen, berekeningen en principeschema’s.

Berekeningen

Alle benodigde berekeningen voor de w-installaties, zoals temperatuuroverschrijding, gasleiding, waterleiding, leidingnet, warmteverlies en koellastberekeningen.

Realistisch

ROB luistert naar uw wensen en zal met u overleggen om tot realistische uitgangspunten te komen voor de opdracht. Door samen te komen tot de juiste mix van tijdsbesteding, budget, kwaliteit en informatievoorziening legt ROB met u de basis voor een succesvol project. 

Optimaal

Anders als andere engineers, is ROB in staat om zowel het ontwerp als de 2-, of 3D-modellen voor u te maken. Hierdoor worden communicatiefouten voorkomen en kan er snel en effectief gewerkt worden.

Betrouwbaar

ROB is sinds 2001 werkzaam als calculator/engineer/adviseur van werktuigbouwkundige installaties. Daarom staat ROB garant voor betrouwbare uitvoeringsstukken. Naast de opgeleverde stukken, zijn ook de afspraken met ROB betrouwbaar. Afspraak is afspraak.

Meer informatie nodig?

Wij staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze diensten.

Meer informatie nodig?

Wij staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze diensten.

ROB heeft ruime ervaring met de volgende softwarepakketten: